(1) Carita jalma biasa(2) Tokoh Na mangrupakeun sasatoan(3) Salah Sahiji conto dongéngna Siluman Oray(4) Eusi caritana ngeunaan kapahlawanan(5) Dongéng anu kawéntarna Si Kabayan. Dumasar ciri-ciri anu disebutkeun di luhur, anu kaas up jenis dongfeng Mite jeung Sagé nyata?

(1) Carita jalma biasa(2) Tokoh Na mangrupakeun sasatoan(3) Salah Sahiji conto dongéngna Siluman Oray(4) Eusi caritana ngeunaan kapahlawanan(5) Dongéng anu kawéntarna Si Kabayan. Dumasar ciri-ciri anu disebutkeun di luhur, anu kaas up jenis dongfeng Mite jeung Sagé nyata?

  1. 2 jeung 1
  2. 3 jeung 2
  3. 3 jeung 4
  4. 5 jeung 4
  5. 1 jeung 5

Jawaban: C. 3 jeung 4.

Dilansir dari Ensiklopedia, (1) carita jalma biasa(2) tokoh na mangrupakeun sasatoan(3) salah sahiji conto dongéngna siluman oray(4) eusi caritana ngeunaan kapahlawanan(5) dongéng anu kawéntarna si kabayan. dumasar ciri-ciri anu disebutkeun di luhur, anu kaas up jenis dongfeng mite jeung sagé nyata 3 jeung 4.

Dijawab Oleh : Kunjaw

BACA JUGA :  This man is working while we are sleeping at night. He uses a big telescope to help him. He is Taufik Hidayat. He is an astronomer.From Monday to Saturday, Taufiq goes to Bosscha Observatory, Lembang. He uses a big telescope and a computer to observe the stars. Then, he uses maths and physics to make theory.How can astronomer help astronauts?

Leave a Comment