anu teu kaasup kana struktur naskah biantara nyaeta?

anu teu kaasup kana struktur naskah biantara nyaeta?

  1. pangbagea
  2. salam bubuka
  3. impormasi
  4. Paragrap panutup
  5. Semua jawaban benar

Jawaban: A. pangbagea.

Dilansir dari Ensiklopedia, anu teu kaasup kana struktur naskah biantara nyaeta pangbagea.

Dijawab Oleh : Kunjaw

BACA JUGA :  Dalam struktur teks laporan hasil observasi pernyataan umum ditulis pada paragraf?

Leave a Comment