Kecap umum tina kecap ngaharéwos, ngagerendeng, ngagorowok, nyaéta?

Kecap umum tina kecap ngaharéwos, ngagerendeng, ngagorowok, nyaéta?

  1. Nyarita
  2. diuk
  3. leumpang
  4. nempo
  5. Semua jawaban benar

Jawaban: A. Nyarita.

Dilansir dari Ensiklopedia, kecap umum tina kecap ngaharéwos, ngagerendeng, ngagorowok, nyaéta nyarita.

Dijawab Oleh : Kunjaw

BACA JUGA :  Dasar Perhitungan Kalender Hijriyah Adalah?

Leave a Comment