Nu dimaksud dadasar nyaeta? – .com

Nu dimaksud dadasar nyaeta?

  1. nu jualan atawa nu dagang
  2. ngamparkeun jeung ngatur dagangan
  3. ngabuskeun dagangan kana kardus
  4. wawangunan tempat dagang
  5. Semua jawaban benar

Jawaban: B. ngamparkeun jeung ngatur dagangan.

Dilansir dari Ensiklopedia, nu dimaksud dadasar nyaeta ngamparkeun jeung ngatur dagangan.

Dijawab Oleh : Kunjaw

BACA JUGA :  Lambung Hewan Herbivora Memiliki Beberapa Bagian, Bagian Manakah Yang Bukan Merupakan Bagian Lambung Sapi?

Leave a Comment